Arqueòlegs remenant brossa

Què ens pot ensenyar l'arqueologia sobre la gestió de les deixalles alimentàries? L'objectiu final és provocar una reflexió sobre la societat actual, com gestionem els residus i com hem descuidat de forma irresponsable el medi ambient.

  • A càrrec de: Maria Joana Gabucio Vilarrasa, Patricia Martín Rodríguez i Marta Portillo Ramírez, investigadores del Grup Arqueocuina de l’Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA)

Material arqueobotànic: Isabel Expósito (IPHES)

Material fotogràfic:

  • Abric Romaní: Gerard Campeny (IPHES)
  • Punxons d'os: Juan Gibaja i Millán Mozota (Institució Milà i Fontanals-CSIC)
  • Conquiller: Gutiérrez-Zugasti, I., Andersen, S.H., Araújo, A., Dupont, C., Milner, N., Monge-Soares, A.M., 2011. Shell miden research in Atlantic Europe: State of the art, research problems and perspectives for the future. Quaternary International, 239: 70-85.
  • Objectes d'os: Oxford: British Archaeological Reports International Series 2480.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar