Allò que menges, el que fermenta i el que et descompon

Plaça Corsini, Tarragona

Estem ingerint contínuament microbis cada dia i ho exemplificarem mitjançant la visualització de microbis presents en un aliment comú com el iogurt. Sabíeu que la vostra caca us pot donar moltes pistes sobre la vostra salut? En aquest taller us ensenyem a identificar una caca saludable i a saber com els aliments fermentats com el iogurt, la kombutxa o el quefir poden millorar la seva qualitat. Us hi animeu? Donarem a conèixer la recerca sobre la microbiota intestinal i els efectes que pot tenir en la nostra salut.

  • A càrrec de: Joan Miró Blanch, investigador Marie Curie ITN al laboratori d'Òscar Yanes a la URV, Serena Galie i Alexandro Atzeni, investigadors pre-doctorals (COFUND) del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV i Silvia Raineri (Mellor Lab, Oxford University).
  • Hora: de 16.30 a 21.30 h

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar