Tòxics en els aliments i a l'aigua: el que cal saber!

Plaça Corsini, Tarragona

A través de l'aigua ens exposem cada dia a substàncies químiques que poden causar malalties. Algunes fonts de contaminació química són el material d'embalatge, la contaminació ambiental o les pràctiques agrícoles. Entre els productes químics més comuns s'inclouen metalls pesants, pesticides, compostos fluorats i bisfenols la majoria dels quals provenen de les paelles antiadherents i de les ampolles o les carmanyoles de plàstic. En aquest taller us mostrarem, a través de diferents activitats, quin impacte tenen alguns components químics en la salut i aprendreu evitar l'exposició innecessària a tòxics i a mantenir un estil de vida saludable.

  • A càrrec de: Vikas Kumar, Saurav Kumar, Deepika i Joana Díaz Gómez, investigadors de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), i Jordina Balaguer Trias, investigadora del Departament d'Enginyeria Química de la URV
  • Horari: de 10:00 a 14:00 h

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar