|Alt imatge|

Us convidem a participar a les xerrades que porten per títol "Recerca pel canvi" (dins del programa de la Nit Europea de la Recerca 2022). Estan previstes per al matí del dissabte 1 d'octubre, a la biblioteca Xavier Amorós de Reus, i aquest any tenen com a objectiu divulgar la tasca investigadora que es fa a les comarques de Tarragona des de qualseol disciplina científica. En total, estan previstes unes 8 xerrades d'uns 10 minuts cada una.

Des de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), que coordinem l'acte, i des de la URV i l'Ajuntament de Reus, amb qui col·laborem molt estretament per fer-ho possible, hem pensat que sigueu vosaltres, investigadors i investigadores dels diferents centres de recerca que tenim al territori, els qui les impartiu i transmeteu a les persones que hi assisteixen el paper cabdal de la ciència.

Esperem doncs les vostres propostes, que ens podeu fer arribar a través d'aquest formulari abans del 17 de juny.


Dia: Dissabte, 1 d'octubre de 2022
Hora: De les 11:30h a les 13:30h
Lloc: Biblioteca Central Xavier Amorós. Reus

*Els camps són obligatoris

 

Conforme al Reglament 2016/679 General de Protecció de Dades i LO 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD) informem al sol·licitant que tractarem les dades personals facilitades en els termes que s'exposen a continuació:

-Responsable: Institut Investigació Sanitària Pere Virgili, amb NIF G43814045 i domicili a carrer Escorxador s/n, de 43003 Tarragona. direccio@iispv.cat. Universitat Rovira i Virgili. Universitat Rovira i Virgili, amb adreça postal carrer de l'Escorxador, s/n, 43003 de Tarragona, i pàgina web http://www.urv.cat

-Delegat de Protecció de Dades:  dpd@iispv.cat i dpd@urv.cat

-Finalitat: Remetre informació a les persones interessades

-Legitimació: El consentiment atorgat pel tractament per aquesta finalitat.

-Conservació: Les dades seran conservades estrictament necessari per complir amb la finalitat mencionada, respectant en tot cas el que determini la normativa d'arxiu aplicable.

-Destinataris: El Responsable no comunicarà les dades dels tercers.

-Drets: Les persones sol·licitants poden exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió, oposició o portabilitat, adreçant-se per escrit al registre del carrer Escorxador s/n, de 43003 Tarragona o al Delegat de Protecció de Dades dpd@iispv.cat o dpd@urv.cat. Cal adjuntar-hi una fotocòpia del DNI o signar el correu electrònic amb una signatura electrònica reconeguda.

-Reclamació: Pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat).

He llegit i accepto la política de privadesa descrita prèviament.