Qui matina fa farina. El processament de cereals entre els primers pagesos de la prehistòria

i

Plaça Corsini, Tarragona

Sabeu com es feia la farina a la prehistòria? Us proposem un repte: aconseguir el màxim possible de farina utilitzant tècniques de molta prehistòriques. I, a més a més, aprendreu tècniques de mostreig i observació de restes de cereals prehistòrics d'arreu del món.

  • A càrrec de: Ethel Allué, Weiya Li, Claudia Speciale, Andrés Robledo, Isabel Expósito, Irene Rubert, Blanca Garay, Bàrbara Mas, David Rodríguez, Aitor Burguet-Coca i Maria Estellé Oltz, investigadors de l'IPHES-CERCA i del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV
  • Horari: divendres, de 16:30 a 21:00 h, i dissabte, de 10:00 a 14:00 h

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar