Antioxidants al rescat

Plaça Corsini, Tarragona

Els aliments rics en vitamina C tenen propietats antioxidants i s'han d'incloure en una dieta saludable. En aquest taller descobrirem un mètode per determinar quins aliments contenen més vitamina C fent un experiment visual en què faras servir un pinzell, iode i fruites i verdures.

A càrrec de:

Hernando Joaquin Margara Escudero, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Jennifer Estefania Davila, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)
Josué Alberto Pérez Acosta, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)
Indira Paz Graniel, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Adrián Hernández Cacho, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
María Fernández de la Puente Cervera, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Héctor Vázquez Lorente, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Sara de las Heras Delgado, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Rashmi Agarwal, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Irene Valverde, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar