Antioxidants al rescat
Plaça Corsini, Tarragona
Els aliments rics en vitamina C tenen propietats antioxidants i s'han d'incloure en una dieta saludable. En aquest taller descobrirem un mètode per determinar quins aliments contenen més vitamina C fent un experiment visual en què faras servir un pinzell, iode i fruites i verdures.
A càrrec de:
Hernando Joaquin Margara Escudero, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. |
Josué Alberto Pérez Acosta, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) |
Indira Paz Graniel, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. |
Adrián Hernández Cacho, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. |
María Fernández de la Puente Cervera, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. |
Héctor Vázquez Lorente, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. |
Sara de las Heras Delgado, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. |
Rashmi Agarwal, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. |
Elena de Castro García, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) |