Antioxidants al rescat

Plaça Corsini, Tarragona

Els aliments rics en vitamina C tenen propietats antioxidants i s'han d'incloure en una dieta saludable. En aquest taller descobrirem un mètode per determinar quins aliments contenen més vitamina C fent un experiment visual en què faras servir un pinzell, iode i fruites i verdures.

A càrrec de:

Hernando Joaquin Margara Escudero, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Josué Alberto Pérez Acosta, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)
Indira Paz Graniel, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Adrián Hernández Cacho, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
María Fernández de la Puente Cervera, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Héctor Vázquez Lorente, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Sara de las Heras Delgado, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Rashmi Agarwal, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Elena de Castro García, de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar