El gust més avall de la boca
Plaça Corsini, Tarragona
Sabeu que el gust es rep a través de unes proteïnes anomenades receptors de gust? I que en podem trobar a la llengua i també a l'intestí? En aquest taller els coneixereu i aprendreu com funcionen i com detectar-los!
A càrrec de:
Anna Maria Ardévol Grau, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Maria Teresa Blay Olivé, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Montserrat Pinent Armengol, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Ximena Terra Barbadora, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Raúl Beltrán Debón, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Esther Rodríguez Gallego, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Alba Miguens, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Adrià Vilalta Videgain, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Maria Descamps Solà, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Mònica Lores Urquizu, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Oria Soler, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |
|
Celia Uroz Mas, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV |