El gust més avall de la boca

Plaça Corsini, Tarragona

Sabeu que el gust es rep a través de unes proteïnes anomenades receptors de gust? I que en podem trobar a la llengua i també a l'intestí? En aquest taller els coneixereu i aprendreu com funcionen i com detectar-los!

A càrrec de:

Anna Maria Ardévol Grau, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Maria Teresa Blay Olivé, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Montserrat Pinent Armengol, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Ximena Terra Barbadora, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Raúl Beltrán Debón, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Esther Rodríguez Gallego, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Alba Miguens, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Adrià Vilalta Videgain, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Maria Descamps Solà, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Mònica Lores Urquizu, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Oria Soler, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Celia Uroz Mas, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar