La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que té lloc cada any en 300 ciutats de 30 països d'Europa alhora i, per quarta vegada, s'organitza a les comarques de Tarragona. Pretén acostar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Sota el lema "Recerca pel canvi", investigadors i investigadores de la Universitat Rovira i Virgili –que coordina l’esdeveniment–, l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, l'Institut Català d'Investigació Química, l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social impartiran xerrades i tallers principalment de forma virtual. Els dies centrals de la Nit Europea de la Recerca en l’edició del 2021 seran entre el 17 i el 25 de setembre. Dins del que permeti la situació sanitària les activitats seran presencials.

Per anar preparant-vos, podeu mirar i participar a casa als tallers de l’any passat, que es van fer virtuals:


Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506).

Organitzadors

Universitat Rovira i Virgili
Institut Català d'Arqueologia Clàssica Institut Català d'Investigació Química Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social

Col·laboradors principals

Port de Tarragona Institut Municipal d'Educació. Ajuntament de Tarragona

Amb el suport de

Ajuntament de Reus Ajuntament de Reus