La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en 300 ciutats de 30 països d'Europa al mateix temps i que, per segona vegada, s'organitza a les comarques de Tarragona. Pretén apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida tot i que enguany amb molts canvis a causa de la COVID-19.

Aquest any s’organitzaran xerrades i tallers, de forma virtual principalment, de la mà dels investigadors i investigadores de la Universitat Rovira i Virgili, l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, l'Institut Català d'Investigació Química, l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social sota el lema "Recerca pel canvi". Els dies centrals de la Nit Europea de la Recerca seran el 26 i 27 de novembre, tot i que enguany i per l’excepcionalitat de la situació també s’organitzaran actes durant els dies previs.


Organitzadors

Universitat Rovira i Virgili
Institut Català d'Arqueologia Clàssica Institut Català d'Investigació Química Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social

Col·laborador principal

Institut Municipal d'Educació. Ajuntament de Tarragona  

Patrocinadors

Port de Tarragona Asfaltos Españoles, S.A.

Col·laboradors

Ajuntament de Reus